X

Що собою являє китайський кросовер за $ 9000 без ДВЗ

На одном заряде бюджетный электрокар может проехать до 322 км

Geometry – це бренд, який входить до складу концерну Geely і спеціалізується на електромобілях. У лінійці вже є кілька яскравих моделей. Тепер до них приєднався дешевий кросовер Geometry EX3.

Електромобіль отримав індивідуальний стиль, який зробить його впізнаваним. У нього широка решітка з вертикальними ламелями, світлодіодна оптика і бампер з великим повітрозабірником. На кормі встановлено спойлер, а по периметру кузова – темний обвіс. Дах виконаний у чорному кольорі. В ролі яскравих акцентів виробник використовував вставки салатового відтінку.

У довжину китайський кросовер Geometry EX3 досягає 4005 мм при колісній базі 2480 мм. Висота і ширина рівні 1575 і 1760 мм відповідно. Незважаючи на компактні розміри, салон електрокара просторий і комфортний. У ньому може розміститися до п’яти осіб. Ємність вантажного відсіку становить 500 л, а при складених сидіннях другого ряду – 1050 л. Також є 26 відсіків для зберігання дрібниць.

В оснащення кабіни входить 10,25-дюймова цифрова приладова панель і мультимедійна система Geely G-Link з 8-дюймовим сенсорним екраном і голосовим керуванням. Також є Wi-Fi, камери кругового огляду і дві подушки безпеки. Оздоблення виконане з міцного текстилю та штучної шкіри, які доповнюють вставки із замші.

У рух EX3 приводить один електромотор, який видає 94 к.с. потужності і 180 Нм крутильного моменту. Батарея на 37,23 кВтг забезпечує запас ходу в 322 км. Електрокар вже доступний до замовлення в Китаї за ціною від 9200 доларів. Пізніше компанія планує налагодити поставки і в інші країни.

Читайте також:
Великий седан Geely Emgrand за $12 000 повністю розсекречений