X

Citroen C4 спробує себе в новому кузові

Семейство C4 пополнится полноразмерным кроссовером

Крос-хетчбек Citroen C4 змінив покоління в 2020 році. За деякими даними, марка розглядає можливість розширення сімейства. У ньому очікується поява повноцінного кросовера. Як саме він буде називатися, поки що достовірно невідомо, але озвучено два варіанти — C4 Aircross або C4 Sporty Cross.

Ще одна цікава особливість — це вихід новинки. Навколо цього чимало здогадок. Водночас одні запевняють, що кросовера на базі С4 не буде, і його розробку скасували, інші — що модель дебютує в 2022 році.

Свої здогадки з цього приводу представили в Carscoops. Художники видання показали, якою могла б бути новинка. У автомобіля на рендерах масивний пластиковий обвіс і фірмові накладки Airbump, квадратні колісні арки та висока лінія капота. Похила лінія даху збережена, що робить кросовер схожим на Nissan Juke.

За деякими даними, кросовер займе порожню нішу між C3 Aircross і C5 Aircross. Вона утворилася після зняття з виробництва C4 Cactus.

Читайте також:
Через 17 років Citroen зняв з виробництва сітікар C1

Інформації про мотори немає. Очікується, що автомобіль буде приводити в рух двигун об’ємом 1,2-1,5 літра, а його потужність становитиме від 100 до 155 к. с. Не виключена поява і повністю електричної версії.