X

Живі фото найбільшого седана Citroёn C6 2019

CItroen C6 второго поколения - эксклюзивная модель для китайского рынка. Для приободрения продаж бренд подготовил небольшое обновление

Citroёn C6, як ви, можливо, знаєте, тепер продається лише в Китаї. Йдеться про друге покоління моделі. Європейські покупці вже і думати забули про цей автомобіль, коли він залишив ринок у 2012 році.

У Піднебесній друга генерація великого седана представлена з 2016 року. Цей ринок для французького автовиробника, як і для будь-якого іншого бренду, є пріоритетним. Китайські покупці традиційно вшановують великі седани, проте новий Сітроен продається не надто активно: за поточний рік купили всього 3683 автомобілі.

Ситуацію поспішає виправити невелике оновлення. Фотографії відповідного автомобіля опинилися в базі даних Міністерства промисловості Китаю. Звідти, зрозуміло, потрапили в Мережу.

Зовні модель не відрізняється від колишнього седана. Виняток стосується лише присвяченій 100-річному ювілею компанії спецверсії, прикрашеній емблемами і декоративними елементами.

Головні зміни – всередині. Найпотужніший мотор Citroёn C6 – бензиновий 1,8-літровий чотирициліндровий турбодвигун – стане ще продуктивнішим. Потужність з 204 к.с. підніметься до 211 к.с. Комбінована витрата палива, за заявами виробника, знизився з 6,6 л до 6,4 л/100 км. Агрегатуватися мотор буде із 6-ступінчастою АКПП, привід – тільки передній.

У продаж модель відправиться на початку наступного року, щоб відзначити ювілей компанії. Цікаво, що бренд готує для європейських покупців?

Читайте також:
Citroen C5 Aircross и Peugeot 508 – в списке финалистов Car of the Year