X

Cybertruck — проблема для Tesla: ось що в компанії вирішили зробити

Производство новинки планируют начать в 2022 году

Скандальний електропікап Tesla Cybertruck досі не продається. Компанія кілька разів відкладала старт виробництва, адже в нинішньому вигляді випускати на ринок автомобіль не можна. З низки причин машина не відповідає вимогам для використання на дорогах загального користування. Прототипи моделі неодноразово були помічені на тестах, але цього разу шпигунам вдалося зловити нестандартний екземпляр.

Коротке відео виклав користувач Tesla Hype в Твіттері. На ньому видно прототип електричного пікапа, який проходить чергові випробування. Увагу він привернув тим, що має деякі відмінності від показаних раніше зразків. Ключовим із них є наявність традиційних дзеркал заднього виду (раніше їхню функцію виконували вбудовані камери).

Також на кадрах видно, що у пікапа повертаються задні колеса. Тобто модель все-таки отримала повнокероване шасі, як і обіцяв глава компанії Tesla Ілон Маск. Ця опція забезпечує кращу маневровість на низьких швидкостях і стійкість на високих. До слова, такі самі опції є у головних конкурентів моделі – Rivian R1T і GMC Hummer EV.

Читайте також:
Європейський завод Tesla запустять у листопаді 2021 року

На конвеєр Tesla Cybetruck мають намір поставити в першій половині 2022 року. Інноваційний пікап надходитиме з одним, двома і трьома електромоторами, а також із різними за ємністю батареями. Запас ходу  залежно від версії варіюється від 480 до 800 км