X

Дешевий кросовер Hyundai показали в декількох модифікаціях

Автомобиль получит квадратный кузов и оригинальные стилистические решения

Про те, що компанія Hyundai готується випустити на ринок новий кросовер, який стане найменшим і доступним у лінійці марки, стало відомо в 2020 році. Відтоді новинка, яка відома під внутрішньозаводським індексом AX1, вже кілька разів потрапляла в поле зору фотошпигунів. Тепер же їм вдалося відобразити одразу дві версії нової моделі Hyundai.

Виробник продовжує тримати інформацію про бюджетний кросовер в секреті. Однак інсайдери стверджують, що модель займе нішу в лінійці нижче Hyundai Venue. Причому вона буде не тільки скромнішою за ціною, а й меншою за габаритами. Новий Hyundai AX1 отримає кутастий кузов з різкими рубаними лініями, двоярусну оптику і масивну решітку радіатора.

Одне з виконань кросовера, представлене на знімку, найімовірніше, топове. Про це свідчить хромована решітка, оригінальні колісні диски, рейлінги на даху і корпуси дзеркал заднього виду, в які інтегровані поворотники. Автомобіль пропонуватимуть із 1,0- або 1,2-літровими бензиновими “атмосферниками”, які пов’язані з МКПП і “роботом”. Привід – тільки передній. Спершу новий кросовер Hyundai буде адресований ринкам Південно-Східної Азії. Не виключено, що надалі він може надійти у продаж і на глобальному ринку.

Читайте також:
Новий кросовер Hyundai Alcazar показали на офіційних зображеннях

Дебют моделі відбудеться до кінця 2021 року, а в продаж він надійде тільки на початку наступного. Ціна Hyundai АХ1 стартуватиме від 10 000 доларів.