X

Дешевий кросовер Volkswagen з’явився на дорозі без камуфляжу

Презентация купе-кроссовера Volkswagen Taigo запланирована на лето 2021 года

Volkswagen продовжує тестувати бюджетний кросовер Taigo. Новинка адресована європейським покупцям і є адаптованою версією купеподібного VW Nivus, який пропонується на ринку Південної Америки.

Новинку вже ловили під час тестів і рекламної зйомки. Цього разу в поле зору фотошпигунів потрапив кросовер абсолютно без камуфляжу — Фольксваген Тайго зловили з усіх боків. Судячи зі знімків, він майже повністю повторює донора. Від південноамериканського побратима модель відрізняється переробленими дрібничками.

На одному зі знімків видно частину приладової панелі, яка ідентична Nivus. Тобто в оснащення салону включать 10,25-дюймову приладову панель і мультимедійну систему з аналогічним екраном. Очікується, що авто отримає широкий список систем допомоги водієві, включно з екстреним гальмуванням, електронним контролем стійкості і адаптивним круїз-контролем.

Читайте також:
Раскрыта главная фишка интерьера Volkswagen Multivan T7

Про моторну гаму поки що нічого невідомо. Імовірно, вона складатиметься з бензинових агрегатів. За даними інсайдерів, базовим стане 1,0-літровий трициліндровий двигун TSI потужністю 114 к.с., що пов’язаний з 6-ступеневою автоматичною коробкою передач і системою переднього приводу. Дебют Volkswagen Taigo відбудеться влітку цього року, а на ринок модель вийде наприкінці 2021-го. Ціни не оголошені, але Нівус коштує від $14 000. Від цього можна відштовхуватися.