X

Дешевий суперник Toyota RAV4 готовий підкорити покупців

Китайский кроссовер GAC за $21 000 сменил название и стал «взрослее»

Gac Group — один із найбільших китайських автовиробників. У лінійці компанії налічується кілька десятків моделей різних класів і типів. Щоб утримувати конкурентоспроможність на високому рівні, вона регулярно оновлює свою продукцію.

Цього разу під рестайлінг потрапив середньорозмірний кросовер GAC Trumpchi GS5, який вийшов на ринок три роки тому. Моделі змінили назву на GS4 Plus, а водночас і зовнішність. Китайський кросовер отримав перероблені фари, решітку з іншою графікою, масивні бампери та доволі елегантні на вигляд задні ліхтарі.

У результаті доопрацювань кросовер незначно підріс в розмірах і тепер досягає в довжину 4710 мм, в ширину — 1885 мм, у висоту — 1726 мм, а колісна база дорівнює 2710 мм. На ринок вийдуть одразу дві модифікації моделі, які можна буде розрізнити за дизайном решітки радіатора. Загальний вигляд оновленої машини став брутальнішим і “дорослішим”. У компанії її позиціонують як суперника Volkswagen Tiguan і Toyota RAV4.

Не залишився без уваги і салон GAC Trumpchi GS4 Plus. В оснащення увійшли нове кермове колесо і мультимедійна система з великим екраном і розширеними можливостями. В оздобленні використано “шкіру” двох відтінків. Під капотом встановлено 2,0-літровий турбодвигун потужністю 252 к.с., який поєднується з 6-ступеневим “автоматом” і системою переднього приводу. Також доступна версія з 1,5-літровим мотором на 169 к. с.

У продаж новий кросовер GAC надійде в третьому кварталі 2021 року. Спочатку його пропонуватимуть на внутрішньому ринку виробника, а потім він вирушить і в інші країни. Вартість стартує від 21 000 доларів.

Читайте також:
Говорят, революция: новый GAC Moca получил телевизор вместо лица