X

Дизайн Ford Ranger 2022 розсекречений — камуфляжу майже не залишилося

Премьера нового пикапа Форд состоится до конца 2021 года

Після дебюту компактного Maverick і нового покоління повнорозмірного пікапа F-150, Ford підготував середньорозмірний пікап Ranger 2022. Прототипи позашляховика в дуже слабкому камуфляжі виїхали на тести. Фотошпигунам вдалося зробити знімки, причому не в одній, а одразу в трьох модифікаціях – XLT, FX4 і Wildtrak.

Поки що відмінності між ними не сильно видно, але деякі моменти роздивитися все ж вдалося. Так, новий Ford Ranger Wildtrak отримав решітку радіатора з іншим малюнком і фари з іншим наповненням порівняно з XLT. Також є рейлінги на даху. У FX4 присутня хромоване оздоблення навколо противотуманок і особливі колісні диски.

Якщо порівнювати оновлений пікап з актуальною версією, то він обзавівся модернізованою оптикою. Решітка стала більшою, а  смуги, що проходять  посередині, візуально з’єднують її з фарами. Також змінилися бампери і задні ліхтарі. Колісні арки стали ширшими, на порогах немає хромованої смуги.

Читайте також:
У лінійці Ford з'явиться новий компактний пікап

Салон Ford Ranger 2022 поки що залишається загадкою. Ймовірно, він також буде оновлений і приведений у відповідність до вимог поточних тенденцій. Щодо силової установки інформації немає. Очікується, що новий Форд Рейнджер буде поставлятися з бензиновим V6 для топових виконань. Офіційно презентувати нову ітерацію пікапа планують через кілька місяців, а поставити на конвеєр – не раніше весни 2022 року.