X

Дизайн нового кросовера Lynk&Co 08 розсекречено до офіційної прем’єри

Презентация гибридной новинки Geely запланирована на 30 марта, рыночный дебют ожидается до конца 2023 года

Видання Autohome опублікувало ескізи нової моделі шведсько-китайського бренду Lynk&Co — гібридного середньорозмірного кросовера Lynk&Co 08. Як очікується, офіційна прем’єра новинки відбудеться 30 березня. На конвеєр кросовер поставлять до кінця 2023 року.

Новий автомобіль побудовано на архітектурі CMA2.0. Він стане першою моделлю із системою Meizu Flyme, яка відповідатиме за роботу електронних помічників водіння. Судячи з екскізів, дизайн кросовера розроблений відповідно до сімейної стилістики бренду.

Зовні Lynk&Co 08 буде досить простим. Очікується, що кросоверу дістануться безрамкові двері з висувними ручками, широка закрита передня панель і панорамний дах. На кормі виділяється масивний спойлер та задня оптика у вигляді перерваної посередині смуги, що світиться.

Основним елементом інтер’єру стане центральний екран із вбудованою системою Flyme Auto Meizu, яка забезпечить зв’язок автомобіля зі смартфоном та глибоку інтеграцію сторонніх застосунків. Також очікуються, проєкційний HUD-дисплей та кермо із вбудованим РК-екраном.

Читайте також:
Geely показала третю модель бренду Zeekr

За попередніми даними, Lynk&Co 08 укомплектують гібридною силовою установкою, яка складається із 1,5-літрового двигуна внутрішнього згоряння та електромотора. Докладніша інформація про кросовер з’явиться під час офіційної прем’єри.