X

Дизайн Skoda Octavia 2020 розкритий — перше фото без камуфляжу

Камуфляж, который скрывает кузов, не всегда оказывается надежным средством защиты. Skoda Octavia 2020 случайно себя рассекретила

Світова прем’єра Шкода Октавія нового покоління відбудеться восени під час Франкфуртського автосалону. Чекати залишилося не так вже довго, але триматися немає сил. Буквально тільки що сталася головна наразі подія у всій цій історії — з’явилося перше фото кузова Skoda Octavia 2020.

У розпорядженні Motor1 виявилися цікаві зображення інтер’єру новинки, про нього ми поговоримо пізніше. Передусім нас цікавить картинка машини на головному екрані. Зображення маленьке і неякісне, але дає змогу дещо розгледіти.

Перші висновки? Це абсолютно не схоже на свіжі фантазійні рендери, які ми показували вам зовсім недавно. Схоже, нова Шкода Октавіа уникне візуального наслідування Skoda Superb 2020. З іншого боку, проглядається схожість з іншою моделлю бренду Skoda Scala. Мабуть, саме цей автомобіль вибрали як прототип дизайну. У зв’язку з цим має сенс згадати один цікавий рендер

Ми лише трішки виділили елементи, обриси яких ледь видно. Можливо, так вам буде легше сприймати зображення. Але навіть зараз видно характерну шестикутну передню решітку, широкий повітрозабірник у бампері і клиноподібні фари. Запозичень у Шкода Скала предостатньо, але для Octavia їх застосують трохи по-іншому.

Читайте також:
Електричний кросовер Skoda: перші враження на дорозі (відео)

Зверніть увагу, на картинці — універсал. Варто визнати, у своїй найбільш практичній іпостасі новинка коренаста і пропорційна. Багато в чому цьому сприяють поздовжні ребра жорсткості і великі колеса.

А що ж сам інтер’єр? Ми бачимо величезний сенсорний дисплей інформаційно-розважальної системи і цифровий щиток приладів. Останній, найімовірніше, характеризує топову комплектацію, дешевші модифікації отримають аналогову комбінацію. Так само, як і зменшений головний екран, що також дуже ймовірно.

Хоч там як, ми поки що не бачимо остаточного варіанту. Деякі перемикачі на центральній консолі натякають на робочий прототип, від якого підсумковий варіант все ж буде відрізнятися. Але одне точно зрозуміло — від великої кількості фізичних кнопок нова Skoda Octavia 2020 вже відмовилася. Зверніть увагу на вузьку сенсорну панель прямо перед головним екраном — схоже рішення ми вже бачили в інтер’єрі VW Golf 2020. А кого ви чекаєте більше?

Читайте також:
Найгірші приклади тюнінгу Skoda Octavia