X

Старшого брата Renault Duster показали на реалістичних фото

Теперь мы можем представить, как будет выглядеть серийный бюджетный кроссовер

Кілька днів назад Dacia опублікувала рендери майбутнього кросовера марки під назвою Bigster. Роздивитися його зовнішність не складно, але дизайнери чеського auto.cz вирішили піти далі і надали новинці більш реалістичний вигляд.

Румунський виробник довгий час був відомий своїми “переробками” материнської Renault, але настав час це змінити. Бюджетний бренд має намір йти в ногу з часом і вже показав чергову новинку, виконану в індивідуальному стилі.

Для виробника 7-місний кросовер Dacia Bigster став більш високим рівнем. Саме рендери кросовера надихнули художника-графіка Хонзу Лушовскі зазирнути в майбутнє і подивитися, що ж чекає кросовер надалі, коли він наблизиться до серійного виробництва.

Сам художник запевняє, що у нього не було бажання перемалювати вихідник, роблячи автомобіль красивішим. Він, радше, трохи допрацював його, щоб бюджетний кросовер Дачіа відповідав промисловому варіанту. Він перемалював передок, оптику і накладки на дверних порогах, замінив бампери і “встановив” колісні диски від Duster. Вийшло чудово!

Читайте також:
Dacia Logan перетворять на Renault Taliant — коли чекати на новинку