X

Дизайнери уявили, який вигляд може мати новий Ford Mondeo

Дебют модели состоится во второй половине 2022 года 

Ford підтвердив появу в європейській лінійці нової моделі — седана Mondeo Evos. На ринку США він замінить Ford Fusion. Прототипи моделі вже потрапляли в об’єктиви фотошпигунів, але офіційних зображень поки що немає. Грунтуючись на цих фото, художники видання Motor.es спробували уявити, яким буде новий Ford Mondeo Evos.

На їхню думку, на зміну Mondeo прийде абсолютно нова модель з сучасним інтер’єром і динамічним силуетом. До речі, головною особливістю салону стане поява системи мультимедіа з великим дисплеєм.

Спереду автомобіль буде схожий на той, що готується для китайського ринку. Передню частину кузова прикрасить чорна радіаторна решітка зі стільниковим малюнком і тонкі світлодіодні фари.

Серед особливостей — широкі колісні арки та довгий капот. На кормі — тонкі й широкі ліхтарі та короткі звис. Загалом седан вирізнятиметься сучасним стилем з акцентом на спорт.

Прем’єра нового Ford Mondeo Evos очікується у другій половині 2022 року. У продаж седан надійде в 2023-му. За попередньою інформацією, на ринку модель запропонують із бензиновими, гібридними і плагін-гібридними силовими установками. Дизельної версії у моделі не буде.

Читайте також:
В Киеве засветился тюнингованный пикап Ford Super Duty Platinum (видео)