X

Довгоочікуваний кросовер Opel Mokka 2021 показали на відео

Производитель продолжает тизерить новинку, и на этот раз это ролик с гендиректором Opel Михаэлем Лошеллером демонстрирует детали дизайна Mokka 2021

Відзначимо, що в більшості своїй нам показували лише ескізи і фотографії прототипів. У цьому відео — вже кадри з автомобілем, повністю позбавленим камуфляжної плівки. Поки що розгдивитися в новому Opel Mokka 2021 можна не все, оскільки деякі фрагменти не у фокусі. Головний акцент зроблено на стилізованій під візор мотоциклетного шолому лицьовій частині з вмонтованою оптикою. Другий акцент — емблема Mokka на задніх дверях.

Vizor для новенького Mokka в Opel запозичили у концепту GT X Experimental. Його створювали, як провісника майбутніх електричних моделей. У випадку з Mokka спадкоємність не обмежується лише цим, оскільки першим на ринку з’явиться саме електрична модель Opel Mokka-E. Після цього виробник почне продавати кросовер в інших паливних модифікаціях.

Уже відомо, що новий Опель Мокка 2021 склали на платформі CMP від PSA Group. А отже, компактний кросовер стане близький із новою Corsa, Peugeot 208 і з DS 3 Crossback. Виробництво новинки заплановано на четвертий квартал цього року. Першим покупцям автомобілі почнуть доставляти в 2021 році. Найімовірніше, чекати на прем’єру залишилося недовго.

Читайте також:
Легендарному морському дияволу Opel Manta виповнюється 50 років: згадаймо, як це було