X

Довгоочікуваний Nissan здивував ціною і характеристиками

Спорткар Nissan Z укомплектуют 400-сильным мотором от Infiniti Q60

На форумі 400zclub з’явилася свіжа порція інформації про новий спорткар Nissan Z. За непідтвердженими даними, автомобіль зможе стати конкурентом Toyota Supra. Офіційно про це ніхто не говорить, але потенційне суперництво двох японських купе очевидно.

Очікується, що новий Nissan Z отримає 400-сильний мотор від Infiniti Q60 і цінник у 35 тисяч доларів. Якщо ця інформація підтвердиться, то Supra “піде” на другий план.

Базовим для нового представника Z-лінійки буде 3,0-літровий двигун із турбонаддувом. У пару агрегату йде механічна коробка передач або автоматична 9G-Tronic. У свою чергу, нова Тойота Супра оснащена 3,0-літровим мотором із меншою віддачею в 355 к.с. Водночас цінник вищий — від $51 000.

Читайте також:
Найкрутіший позашляховик Nissan з'явиться зовсім скоро

Крім того, дешевший Nissan Z укомплектують цифровою панеллю приладів, діагональ якої становитиме 12,3 дюйма, і мультимедіа з підтримкою Android Auto і CarPlay. За доплату майбутній власник зможе вибрати низку опцій. Наприклад, шкіряний салон, сидіння з вентиляцією, набір електронних помічників і багато іншого. Також відомо, що у спорткара з’явиться версія Nismo.