X

Довгоочікуваний Toyota Land Cruiser 300 наблизився до України

Товарные автомобили сфотографировали на одной из таможенных стоянок

Підтвердженням тому, що новий Toyota Land Cruiser 300 представлять уже скоро, послужила свіжа серія шпигунських фото. На них — партія довгоочікуваних позашляховиків, яку вдалося відобразити в Казахстані. Що ж, машина стає дедалі ближче до України. Згідно з інформацією джерел, новинка перебуває на стоянці залізничної станції Алтинколь на кордоні з Китаєм.

За наявними даними, новий Тойота Ленд Крузер 300 побудований на модульній платформі TNGA-F. Очікується, що її позашляховик розділить з великим пікапом Toyota Tundra наступної генерації.

У рух Toyota LC 300 приводитиме гібридна силова установка, що охоплює 3,5-літровий бензиновий двигун і електромотор. Віддача першого — 299 к.с, другого — 180 к.с. Крім того, майбутні власники зможуть обрати V6 3,5 серії V35A-FTS. Потужність мотора з подвійним турбонаддувом становитиме 415 к.с. Також повнорозмірний позашляховик Тойота  комплектуватиметься дизельним двигуном з турбонаддувом робочим об’ємом 3,3 літра на 306 к.с.

Нагадаємо, що прем’єра Toyota Land Cruiser 300, яка змінить “на посаді” LC 200 (виробляється з 2007 року), очікується до кінця травня або на початку червня — зовсім скоро!

Читайте також:
Цей Toyota Land Cruiser не боїться вибухів і пострілів