X

Доступний кросовер Citroen порадував стильним дизайном

Французская марка подготовила стильный бюджетный автомобиль

У мережі з’явилися перші фото оновленого бюджетного кросовера Citroen C3-XR. Від попередника його відрізняє модернізована передня оптика та нові бампери.

“Ніс” кросовера прикрашає фірмовий логотип марки, зібраний із двох горизонтальних ламелей, що простягнулися під нижньою кромкою капота. Табличка для номерного знака розташувалася по центру величезного “ребристого” повітрозабірника – цей елемент є відмітним в рестайлінгу дешевого кросовера Сітроен. З боків — два вертикальних декоративних прорізи.

Корма нового Citroen C3-XR має акуратний вигляд: стоп-сигнал над вузьким склом багажних дверей і масивні ліхтарі, більші секції яких встановлені на задніх крилах. По центру — логотип і назва марки, нижче праворуч — шильдик із назвою моделі. Пара відбивачів прикрашають бампер на сріблястій пластиковій вставці. Загалом ззаду цей Сітроен має дуже впізнаваний вигляд і схожий на попередника.

За офіційними даними, за колишньої колісної бази в 2655 мм габаритна довжина нового Citroen C3-XR збільшилася на 6 мм, до 4288 мм. У ширину він досягає 1748 мм, у висоту — 1557 мм.

У рух кросовер приводить 1,2-літровий двигун із турбонаддувом потужністю 116 к.с. Мотор пов’язаний з 6-ступеневою автоматичною КПП. Дорестайлінговий автомобіль на китайському ринку коштує $17 000. Найімовірніше, оновлення на вартість не вплине.

Читайте також:
Найкрутіший Citroen повністю готовий — чим здивує новинка