X

Доступний цінник і схожість з Model 3: таким буде електрокар Tesla за 25 тисяч доларів

Премьера новинки ожидалась в 2022 году, но ее перенесли

Очікувати появи анонсованої в 2018 році “найдешевшої” Tesla найближчим часом не варто. Як стало відомо з опублікованого компанією фінансового звіту за четвертий квартал 2021 року, вихід нового доступного електрокара з цінником в 25 тисяч доларів перенесли. Як заявив глава Tesla Ілон Маск, робота над Model 2 зараз не на першому місці, проте відмовлятися від випуску базової моделі марка не планує.

Після цих слів у мережі з’явилися рендери майбутнього електрокара. Їх авторство належить художникам з Motor1. Представлені рендери — плід уяви, оскільки з моменту появи інформації про модель в 2018 році нам не показали жодного прототипу. За основу вигляду нової моделі, автори взяли Model 3 і  Model Y і офіційний ескіз китайського офісу марки.

Уперше інформація про базовий електрокар із приємним цінником з’явилася кілька років тому. Автомобіль планували продавати по всьому світу. Через рік після цього інформацію про роботу над Model 2 підтвердили на рівні керівництва.

Восени 2021 року питання про модель знову було порушено, але єдине, що тоді прояснилося — це те, що електромобіль перейменують, і в серію він піде під іншим індексом.

Офіційний рендер Tesla Model 2

Читайте також:
Tesla наповнить власні заводи роботами-гуманоїдами