X

Інакша Elantra: фото й характеристики нової Hyundai Lafesta

Hyundai представила стильный купеобразный седан на базе популярной модели Элантра, но пока неизвестно, выйдет ли новинка за пределы китайского рынка

У Китаї стартувало виробництво нової моделі Hyundai Lafesta, яка відправиться в продаж у другій половині жовтня. Наразі невідомо, чи планує південнокорейський автовиробник виводити новинку на світовий ринок.

Lafesta побудована на платформі Hyundai Elantra, з якою у новинки схожа колісна база в 2700 мм. Але задня підвіска запозичена у i30. Загалом нова модель позиціонується вище, ніж Елантра, хоч і перебуває в тому ж класі. Завдовжки Lafesta 4660 мм, а завширшки  1790 мм, висота дорівнює 1425 мм.

Дизайн седана вийшов свіжим і динамічним, а в профіль він нагадує купе. Варто заначити, що новинка, якщо на неї поглянути в три чверті ззаду, схожа на Chrysler 200 (порівняння подано нижче), але, можливо, такий збіг випадковий.

Hyundai Lafesta оснастять бензиновими турбодвигунами на 1,4 л (140 к.с.) і 1,6 л (190 к.с. або 204 к.с.). КПП тільки одна семиступінчаста автоматична – буде доступна з двома зчепленнями. В інтер’єрі варто відзначити орієнтовану на водія центральну консоль, великий екран мультимедійної системи і опціональний цифровий щиток приладів.

Читайте також:
Почему некоторые Hyundai Sonata 2010-2014 годов из Кореи стоят всего $2000-3000