X

Duster показали з новим дизайном: чого чекати в 2021 році

Популярнейший бюджетный кроссовер вот-вот переживет обновление – на что рассчитывать потенциальным покупателям?

Бюджетний кросовер Dacia Duster у другому поколінні існує вже три роки. Приблизно стільки ж з автомобілем під ім’ям Renault Duster знайомі українські покупці, яким найдешевший позашляховик на ринку дуже подобається. Відтоді про модель не було значних новин — крім хіба що неочікуваної модифікації, про яку ми розповідали зовсім недавно.

А тепер стало відомо, що румунський кросовер Дачія Дастер зазнає рестайлінг у другій половині 2021 року. Відповідно, змін варто очікувати і для “нашого” Рено Дастер, тому новина особливо зацікавить українських покупців.

Поки що жодних офіційних даних про дизайн немає, але Auto.cz вже показали свій погляд на бюджетний кросовер в оновленому вигляді. Одразу варто відзначити, що для натхнення художники обрали нові Logan і Sandero 2021. Від них кросоверу дісталися вузькі передні фари зі стрілоподібними ДХВ, які мають дуже ефектний вигляд. Їх малюнок продовжується горизонтальною сріблястою поперечиною на фальшрадіаторній решітці. Нижче встановлена ще одна перекладина.

Бампер загалом не зазнав кардинальних змін, але отримав нове пластикове оздоблення, іншу світлотехніку і збільшений повітрозабірник з великим малюнком сітки. На кормі з’явилася плашка з назвою моделі в колір кузова замість чорної, а деякі червоні секції в ліхтарях стали білими.

Читайте також:
Бюджетный кроссовер Duster получил 400-сильный двигатель

Поки що важко міркувати, який вигляд насправді матиме новий Дастер. Але навряд чи в компанії зважаться на серйозний рестайлінг, тому такі невеликі коригування зовнішності здаються дуже реалістичним варіантом. Варто дочекатися 2021 року, коли машину покажуть офіційно.

136