X

Двигун під 300 сил — Hyundai розкрила моторну гамму нового Tucson

Новый Hyundai Tucson 2021 получил широкую моторную гамму, которую возглавит действительно мощный спортивный кроссовер

Четверте покоління Hyundai Tucson представлять вже 15 вересня, а поки що виробник продовжує розкривати подробиці майбутньої новинки. Раніше компанія розсекретила зовнішність і салон кросовера, а тепер розповіла про його моторну гаму.

Новий Tucson 2021 отримає кілька модифікацій. Першою на конвеєр стане базова версія, яку поставлятимуть із 1,6-літровим двигуном потужністю 180 к.с. і 264 Нм крутильного моменту. Також буде доступна високопродуктивна версія N, яка отримає 2,5-літровий турбодвигун із віддачею в 290 к.с. і 421 Нм. Ще одним варіантом стане менш потужний Hyundai Tucson N Line. Він буде оснащений гібридною силовою установкою на базі менш потужного варіанту 2,5-літрового мотора. Сумарна потужність — 230 к.с. і 350 Нм.

Очікується також 2-літровий дизель. Нагадаємо, що новий кросовер Хюндай Туссан 2021 модельного року отримає унікальну решітку радіатора з інтегрованими в неї світлодіодними ходовими вогнями, тонкі задні ліхтарі, з’єднані світлодіодною смугою, і оригінальні 19-дюймові легкосплавні колісні диски. У салоні авто розташувалася цифрова приладова панель і “летючий” 10,25-дюймовий екран мультимедійної системи.

Читайте також:
Hyundai показала нового соперника BMW 3 Series от Genesis