X

Ексклюзивна версія Porsche Cayenne Platinum Edition. Подробиці

Компанія Porsche представляє нові моделі Cayenne Platinum Edition.

Автомобілі Cayenne Diesel та Cayenne S E-Hybrid зі спеціальної серії вирізняються з-поміж інших своїм вражаючим спортивним зовнішнім виглядом. Обидві моделі можуть похвалитися високотехнологічними функціями та привабливою ціною. Наприклад, великі 20-дюймові колеса, виконані в дизайні RS Spyder, встановлюються в ширші колісні арки. Ексклюзивність інтер’єру підкреслюється повністю шкіряними спортивними сидіннями зі вставками з Alcantara, електроприводом з можливістю налаштування 8 положень та тисненням логотипу Porsche на всіх підголівниках. Porsche використовує назву Platinum Edition для окремих серій автомобілів, які доступні лише обмежений проміжок часу.

Для Porsche ями – не перешкода?

Розширені можливості нових моделей дозволяють забезпечити ще більше комфорту та підвищити рівень безпеки. Наприклад, у стандартну комплектацію Cayenne Platinum Edition входять біксенонові основні фари із системою динамічного адаптивного освітлення Porsche (PDLS), підсилювач рульового керування та система допомоги при паркуванні, яка допомагає виявити перешкоди спереду та ззаду. Крім звукового сигналу, який сповіщає про об’єкти або інші транспортні засоби попереду чи позаду вашого автомобіля, система допомоги при паркуванні також відтворює зображення місцевості навколо авто на центральному екрані. Зовнішні дзеркала та дзеркала заднього виду із функцією автоматичного затемнення також входять до стандартної комплектації. Тоновані вікна в задній частині авто (у стандартній комплектації) забезпечують конфіденційність пасажирів на задніх сидіннях.

Неметалічне чорне або біле оздоблення також є частиною стандартної комплектації автомобіля. На вибір пропонуються наступні варіанти відтінків кольорів: Deep Black, Purpurite, Mahogany, Carrera White або Rhodium Silver (усі з ефектом металік). Розширені колісні арки також доступні в різних кольорах. Ексклюзивний зовнішній вигляд нових моделей доповнюється пакетом стилізацїї екстер’єру, елементи якого вирізняються глянцевим чорним кольором.

Особливий статус автомобіля Cayenne неможливо не помітити, адже при посадці в автомобіль ви одразу бачите накладки на пороги з нержавіючої сталі з логотипом Platinum Edition. В автомобілях Cayenne S E-Hybrid Platinum Edition накладки на пороги прикрашені логотипом, що підсвічується, з назвою моделі. Як додаткову новітню функцію, що входить до стандартної комплектації автомобілів серії Platinum Edition, пропонується мультимедійний комплекс Porsche Communication Management (PCM), до складу якого входить онлайн-навігація, модуль Connect Plus та аудіосистема BOSE® Surround. Панель приладів прикрашена аналоговим годинником з унікальним дизайном. Модель Cayenne S E-Hybrid також оснащена стаціонарною системою обігріву та вентиляції.

3,0-літровий двигун V6 у Cayenne Diesel Platinum Edition вирізняється потужністю 193 кВт (262 к. с.) та споживає від 6,8 до 6,6 л палива на 100 км. Кількість спожитого палива залежить від шин, якими оснащено автомобіль. Сумарна потужність моделі Cayenne S E-Hybrid складає 306 кВт (416 к. с.). Ця модель вражає ідеальною взаємодією 3,0-літрового бензинового двигуна V6 та електричного двигуна, які забезпечують споживання палива на рівні 3,4–3,3 л/100 км.