X

Елантрі не снилося: електромобіль Hyundai Lafesta

Hyundai активно развивает линейку электромобилей. Одним из них оказался стильный необычный седан с красивым дизайном

Це не справедливо. Hyundai Lafesta — сучасний елегантний купеподібний седан, яким компанія не хоче ділитися з європейськими покупцями! Дивно, що навіть на домашньому південнокорейському ринку ця модель не представлена.

Щоб ви краще орієнтувалися, Lafesta являє собою більш стильний і молодіжний варіант Hyundai Elantra. І призначений автомобіль виключно для китайського ринку. У всякому разі, поки що.

Навіть дивно, що цей седан має дуже приємний вигляд. У покупців у КНР, як правило, більш специфічні смаки, тому виробники дозволяють собі пропонувати незвичайні зовні моделі, які більше ніде не продаються. Lafesta ж має охайний, акуратний і справді елегантний вигляд.

Читайте також:
Hyundai Creta 2020 — живі фото та подробиці

Наразі ви дивитеся на електричну модифікацію автомобіля, яка вирушить на ринок Піднебесної до кінця року. Порівняно з бензиновим автомобілем зовнішність помітно змінили. Замість величезної передньої решітки — гладенький бампер з делікатними рельєфними ребрами і тонка хромована смужка, що з’єднує передні фари.

Логотип компанії розташований на заглушці, що приховує порт для зарядки. Задній бампер тут також новий. Про технічну складову даних поки що небагато. Електромотор потужністю 184 к.с. дає змогу автомобілю розвивати 165 км/год максимальної швидкості. Про ємність батареї і запас ходу на одній зарядці інформації немає.

Читайте також:
Hyundai Accent 2020 схожий на агресивну Elantra