X

Електричний Fiat 500e перетворили на кабріолет без вікон та дверей

Стоимость уникального автомобиля, отделанного в стиле яхты, не уточняется

Відоме італійське кузовне ательє Castagna Milano представило нове покоління своєї моделі Tender2. Презентація кабріолету, побудованого на основі повністю електричного хетчбека Fiat 500e, відбулася в готелі Mandarin на озері Комо.

Від базової моделі він відрізняється відсутністю даху, всіх дверей та скління, за винятком лобового скла. На місці багажного відділення та сидінь другого ряду — відкритий майданчик, як у пікапа. Салон у Tender2 двомісний. У передньому ряді встановлені нові сидіння від BMW із вбудованими ременями безпеки. За ними встановлено дугу безпеки, яка захистить пасажирів у разі перекидання.

Всі вирізи виконані червоним деревом Sapelli, як у човна Riva. За бажання можна замовити брезентовий дах, для кріплення якого в нижній частині лобового скла передбачені алюмінієві вставки. Доповнюють новий образ 17-дюймові легкосплавні диски Diamond Cut, що перенесені з флагманської комплектації La Prima 500e.

Інтер’єр оздоблений еко-шкірою та морською тканиною в чорному, коричневому та бежевому кольорах. Зокрема, на рульовому колесі, передній панелі, боковинах сидінь та центральному підлокітнику вставки у колір обробки бічних порогів. На підлозі м’які килимки.

Технічно Tender2 — це той самий Fiat 500e, тобто кабріолет укомплектований 118-сильним електродвигуном і акумуляторною батареєю на 42 кВт•год. Запас ходу — 321 км WLTP.

Читайте також:
Наступника Fiat Punto показали через 10 років після закриття проекту

Вартість унікального кабріолету, збудованого в одному екземплярі, не озвучується.