X

Електричний Hummer отримав військову версію

Ценник модернизированного электровнедорожника стартует от 200 тысяч долларов

Американська South Florida Customs, виробник SoFlo Stallion Ford Bronco та SoFlo Spartan Jeep Gladiator, допрацювала електричний Hummer. Модернізована версія позашляховика отримала назву SoFlo Strikeforce GMC Hummer EV.

Зовні вона нагадує броньований військовий автомобіль. В основному завдяки зовнішньому покриттю кольору Army Green, що відсилає до військового минулого «Хаммера». Воно складається із трикомпонентної епоксидної смоли, сплавленої з кевларовими волокнами. Дах, крила та бампери пофарбовані у чорний.

На «войовничий» образ Strikeforce Hummer EV працюють і цілісні 20-дюймові алюмінієві колісні диски XD, «взуті» у шини 38×15.5R20 Milestar Patagonia M/T. Модернізована підвіска з 4-дюймовим (101,6 мм) ліфтом зберегла всі заводські функціональні можливості, включно з «режимом краба».

Салон «військового» GMC Hummer EV оздоблений атмосферостійким матеріалом морського класу. Ним покриті сидіння, підголовники, підлокітники, дверні карти та передня панель. Внаслідок доробок маса позашляховика збільшилася приблизно на 180 кг. Наступні модернізовані «Хаммери» від SoFlo отримають захист лобового скла, похилий дах та низку інших спеціальних елементів. Не виключена поява повнопривідної версії 6х6 від Apocalypse6x6, дочірньої компанії SoFlo.

Вартість SoFlo Strikeforce GMC Hummer EV стартує від 199 999 доларів. Кінцевий цінник «воєнного» електропозашляховика залежить від побажань замовника.

Читайте також:
Замість Mondeo, Focus та Fiesta: Ford везе до Європи рамний позашляховик Bronco