X

Електричний кабріолет Polestar O2 може стати серійним

Сроки выхода новинки на рынок не уточняются

Електричний кабріолет Polestar O2 став одним із найбільш примітних учасників фестивалю швидкості в Гудвуді. Як і під час дебютного показу в березні цього року, перед учасниками та гостями фестивалю автомобіль постав у вигляді статичного концепту. Таким чином шведи ще раз нагадали про себе і продемонстрували свої майбутні технології та дизайнерські амбіції. Але коментувати можливість появи серійної версії не стали.

Світло на долю Polestar O2 пролив глава компанії Томас Інгенлат. В інтерв’ю Top Gear він заявив, що планує перетворити кабріолет на масову модель. Але додав, що зробити це буде досить складно.

Електричний кабріолет з жорстким дахом і “особистим дроном” побудований на адаптованій версії алюмінієвої платформи Polestar 5. Серійна версія 872-сильного чотиридверного гран турера очікується в 2024 році.

За словами Інгенлата, інженери компанії працюють на власній електричній трансмісії. Зокрема, задній двигун в ній буде оригінальним. Імовірно, така ж двомоторна силова установка дістанеться і Polestar O2.

Читайте також:
В Гудвуде дебютировал 884-сильный спортивный электроседан Polestar 5