X

Електричний кросовер Chevrolet: 150 к.с. і запас ходу понад 300 км

Новый электрический кроссовер Chevrolet Menlo выглядит замечательно и обещает удивить характеристиками. Хотим ли мы такой?

Сьогодні всі хочуть електромобіль. Це рівною мірою стосується покупців і виробників. Тому чимало брендів пропонують нові моделі з електромоторами. Модний напрямок – електричні кросовери, які привертають ще більше уваги порівняно з традиційними EV. Ось і новий кросовер Chevrolet Menlo побореться за покупців.

У довжину автомобіль вийшов немаленьким — 4 665 мм. Ширина і висота дорівнюють 1 818 мм та 1 513 мм, а колісна база становить 2 660 мм За останнім параметром новинка ідентична родинному по концерну електромобілю Buick Velite 6 EV. Найымовырынше, моделі побудовані на одній платформі.

Новий електромобіль Шевроле динамічним силуетом і дизайном загалом натхненний концептом Chevrolet FNR-X дворічної давнини. Має сучасний вигляд. До раннього прототипу в зовнішності збереглося багато відсилань, але трішечки змінилися пропорції, світлотехніка і бампери.

Читайте також:
Електромобіль Chevrolet Camaro продадуть за півмільйона доларів

Електричний кросовер оснащений 150-сильним мотором. Батарею неназваної ємності виробляє дочірнє підприємство SAIC, яке є партнером General Motors в Китаї. Запас ходу не оголошено. Але споріднений електромобіль Buick, оснащений 115-сильним двигуном і батареєю на 35 квтг, здатною подолати 301 км. Логічно припустити, що кросовер Шевроле через потужнішу силову установку отримає збільшену батарею і зможе проїхати на одній зарядці більше.

Поки що електромобіль Chevrolet Menlo заявлений ексклюзивом для китайського ринку, але міг би виявитися корисним і в інших країнах. У Піднебесній продаж стартує до кінця поточного року.