X

Електричний кросовер Hyundai Kona — який його головний недолік

Электромобиль Hyundai Kona Electric многим очень нравится. Новинка обладает большим количеством достоинств, но что со слабыми сторонами?

Новий тренд сезону – електричні кросовери! Скидайте светр, надягайте сонцезахисні окуляри та водночас  придбайте  собі яскравий електромобіль! Наприклад, Hyundai Kona Electric, який багато хто вважає успішним продуктом південнокорейського автовиробника.

У чому ж головні переваги новинки? Насамперед, у понад 400-кілометровому запасі ходу, який не можуть дозволити собі навіть деякі крупні преміальні електрокроси, у відносно невисокій ціні та яскравому молодіжному дизайні, якщо він відповідає вашим уподобанням.

Ще одна важлива риса, яка сподобається багатьом міським жителям, — компактні габарити. Не секрет, що у великому, але такому тісному місті маленький автомобіль є найкращим вибором. Але це, водночас, є причиною певних недоліків.

Читайте також:
Электромобиль Hyundai Kona в Украине — сколько стоит и когда будет

Йдеться про обмежений об’єм багажника (трохи більше 300 л) і задні крісла, на яких високій людині буде недостатньо місця, особливо якщо говорити про далекі поїздки. Мабуть, це можна назвати головними недоліками Hyundai Kona Electric. Принаймні так вважають автори відео з Whatcar.

Цікаво, чи достатньо таких значних переваг цього електричного кросовера для компенсації невеликих недоліків? Мабуть, як завжди, все залежить від потреб, які має задовольняти автомобіль.

Читайте також:
Hyundai Creta 2020 — невероятный дизайн и огромный тачскрин