X

Електричний кросовер Mitsubishi Airtrek готується до дебюту

Японская компания вспомнила старое название для новой модели

Зображення нового електричного кросовера Mitsubishi опублікувало китайське спільне підприємство GAC Mitsubishi Motors, яке і займеться його виробництвом. На ринок новинка вийде під ім’ям Airtrek. Із 2001 до 2008 року під цією назвою в Японії продавався Outlander першого покоління.

Mitsubishi Airtrek — не перша модель, яка стане на конвеєр заводу. GAC і раніше виробляв гібридні та електричні транспортні засоби для японської марки. Вони не відрізнялися від вихідних моделей виробника, і, навіть більше, продавалися через дилерську мережу Mitsubishi з рідними шильдиками.

Фактично новий кросовер — це перелицьований китайський GAC Aion V. На рідному ринку він позиціонується як дорога і щонайсучасніша модель.

Судячи з фотографій закамуфльованої моделі, вона дещо відрізнятиметься від китайського кросовера. Mitsubishi Airtrek отримає інші бампери і світлотехніку. Якими будуть зміни в салоні, поки що складно сказати. Зате напевно відомо, що єдиний електромотор видає 184 к.с. на одному заряді акумулятора новинка зможе проїжджати до 600 км.

Mitsubishi Airtrek першого покоління

За попередньою інформацією, новий Mitsubishi Airtrek дебютує 12 червня. Прем’єра відбудеться на автошоу в Чунціні. За межами Китаю електричний кросовер продавати не планують.

Читайте також:
Mitsubishi выпустила последнюю партию внедорожников Pajero