X

Електричного наступника Lexus LFA показали на перших фото

Когда автомобиль появится в продаже остается загадкой

Останнім часом Lexus “дражнить” великою кількістю знімків майбутніх серійних автомобілів. Ми вже бачили кілька електричних кросоверів і седан, зараз настав час суперкара. Новинка поки що не має імені і її умовно називають Electric Supercar.

Автомобіль вперше показали наприкінці 2021 року. Зараз настав час роздивитися новинку з усіх боків. Серед основних відмінностей електричного суперкара — незвичайна зовнішність і довгий капот.

У Lexus кажуть, що серійна версія Electric Supercar стане ідейним спадкоємцем задньоприводного суперкара Lexus LFA. Автомобіль комплектувався 4,8-літровим бензиновим двигуном V10. Загалом у період із 2011 до 2013 року було випущено близько 500 екземплярів моделі.

Електричний суперкар планують укомплектувати твердотільною батареєю. Її перевага перед літій-іонними в ефективності і меншій вазі. Щодо запасу ходу, то озвучується цифра 695 км. Інноваційні технології, які вперше застосують на Lexus Electric Supercar, надалі планують використовувати на нових моделях марки.

Читайте також:
Новий кросовер Lexus RX вже на підході — розкрито характеристики