X

Електрокросовер Ford Mustang Mach-E оновився і став далекобійнішим

Автомобиль сможет проезжать от 1 до 7,3% больше в зависимости от комплектации

Ford Mustang Mach-E нового модельного року отримав низку поліпшень. Перше і найважливіше — збільшений запас ходу на одному заряді акумулятора. Залежно від його ємності і модифікації кросовер зможе проїжджати від 1 до 7,3 відсотка більше.

Більше за інших пощастило молодшій версії Select SR RWD. Запас ходу такого електрокросовера зріс на 30 км і тепер становить 400 км. Також у “Мустанга” з’явилася нова версія California Route 1 ER AWD. У такому виконанні електричний кросовер зможе запропонувати 502 км.

Збільшити запас ходу Ford Mustang Mach-E вдалося за рахунок приросту корисної ємності батареї без внесення будь-яких змін у конструкцію автомобіля. Якщо говорити про версію Standard Range, то такий кросовер, як і раніше, використовує батарею номінальною ємністю 75,7 кВт*год, але корисна ємність виросла з колишніх 68 до 70 кВт*год. Така сама”картина” спостерігається і у версії Mustang Mach-E Extended Range. При номінальній ємності 98,8 кВт*год використовується 91 кВт*год. Раніше ця цифра була трохи менше-88 кВт*год.

Згідно з паспортними даними, дальність ходу версій GT і GT Performance залишилася колишньою. Повного заряду акумулятора першої достатньо для подолання 434 км шляху, другої — 418 км.

Читайте також:
Чотири нових Ford Mustang викрали просто з заводу

У Ford заявляють, що після оновлення електричний кросовер може проїжджати від 360 до 505 км шляху проти колишніх 338-483 км.