X

Електромобіль VW ID.3 2020 показали всередині (відео)

Перед VW ID.3 стоит ответственная задача — оказаться лучшим современным электромобилем. Пока трудно делать выводы, но давайте заглянем внутрь

Volkswagen продовжує дражнити нас цікавими подробицями, пов’язаними з першим по-справжньому масовим електромобілем німецького гіганта. Доки передсерійні прототипи VW ID.3 катаються дорогами загального користування в костюмі Nissan Leaf, нам показали інтер’єр готового до конвеєра EV.

Новий хетчбек всередині має воістину інноваційний вигляд – це сподобається шанувальникам футуристичного дизайну. Виробник продемонстрував селектор режимів руху, який стирчить із рамки, що обрамляє цифровий щиток приладів.

Поруч, праворуч, ми бачимо великий центральний монітор, який відповідає за керування всіма другорядними функціями електромобіля. На екрані показана система вікон, кожне з яких відповідає за окрему функцію. Можливо, таким чином буде організована багатозадачність, коли на екрані одночасно відображаються різні пункти меню і додатки.

Незважаючи на те, що ми не бачимо інтер’єр цілком, а лише окремі його деталі, вже можна сказати, що всередині новий елеткромобіль Фольксваген зовсім не схожий на концепт-провісник (фото нижче в галереї), особливо якщо враховувати висувне рульове колесо прототипу, яке може ховатися в передній панелі. Зрозуміло, до серійного автомобіля таке рішення не дійшло.

Читайте також:
Представлено найнебезпечніший VW Transporter у світі