X

Електронний ключ, захист від плісняви та ще дещо: представлений оновлений Hyundai Elantra

Моторная линейка седана осталась прежней

Hyundai Elantra сьомого покоління вийшов на ринок у 2020 році та переживає своє перше планове оновлення. Традиційно воно торкнулося зовнішності моделі.

Седану трохи підкоригували передню та задню частини кузова. Зокрема, композиція «фари + грати радіатора» стала агресивнішою. Нові фари менші за старі й не заходять на крила. Решітка радіатора й повітрозабірник візуально розділені по горизонталі. На кормі — новий бампер із більш виразною імітацією дифузора.

У верхній частині лобового скла з’явилася камера вбудованого відеореєстратора. Картинка з неї може виводитися як на дисплей мультимедійної системи, так і на смартфон власника. Також стала доступною функція електронного ключа. Її можна завантажити через фірмовий додаток, а за бажання через той самий застосунок передавати дистанційний ключ іншим користувачам.

Ще одна новація — захист салону від цвілі (After-Blow). Після вимкнення запалювання система протягом приблизно 10 хвилин просушує випарник кондиціонера та повітропроводи від конденсату та залишків вологи. Варто відзначити, що After-Blow не працює при низькому заряді акумулятора. Також не вдасться просушити салон за мінусової температури на вулиці, оскільки система забирає повітря із зовнішнього середовища.

Моторна лінійка седана залишилася незмінною. У Південній Кореї оновлений Avante, під цим ім’ям Hyundai Elantra відомий на рідному ринку марки, доступний із бензиновими, газовими та гібридними силовими установками. Бензинова версія укомплектована мотором Smartstream робочим об’ємом 1,6 літра та потужністю 123 к.с. Мотор, що працює на зрідженому газі, 1,6 LPi має потужність 120 к.с. Гібридна силова установка, що складається з 1,6-літрового бензинового двигуна та електродвигуна, генерує 141 к.с. Інформацію про спортивні модифікації N Line та N компанія обіцяє озвучити пізніше.

Оновлений Hyundai Avante вже доступний для замовлення у Південній Кореї. За бензинову комплектацію Smart початкового рівня просять 15 287 доларів, за топову гібрида Inspiration — 24 979 доларів.

Читайте також:
Найкомпактніший електромобіль Hyundai оцінили у 20 000 доларів