X

Елвіса Преслі оживили для реклами суперника Renault Duster від Fiat

В рекламном ролике бразильского подразделения марки двойник Элвиса Пресли прокатился на новом пикапе Fiat Strada

Новий бюджетний пікап Fiat Strada обіцяє стати хітом в Бразилії і стати гідним конкурентом Renault Duster. Тільки за перші десять днів виробник зібрав 6000 попередніх замовлень, але і цього місцевому підрозділу Фіат здалося мало. Прагнучи залучити ще більше клієнтів, Fiat Brazil випустили рекламне відео під назвою “Легенда”, в якому новий пікап марки випробував король рок-н-ролу Елвіс Преслі.

У ролику під час виконання Преслі пісні «Сині замшеві туфлі» до сцени під’їжджає червоний Фіат Страда. Співак застрибує в нього і вирушає в подорож кількома студіями звукозапису і знімальними майданчиками, демонструючи дорогою якості компактного пікапа. Наприкінці двохвилинного відео Елвіс Преслі прибуває на старт запуску Fiat Strada 2020.

“Для мене велика честь внести свій вклад у кампанію із запуску основного продукту Fiat цього року, яка відповідає історії цього прекрасного бренду. У ці важкі часи є надія на те, що творчість, досконалість виробництва і ці дві легенди — Fiat Strada і Елвіс — ніколи не помруть”, — сказав віце-президент Leo Burnett Brazil Creative Педро Прадо.

Роль Преслі у ролику зіграв один з найкращих двійників суперзірки – Dean Z з Міссурії, США. У 2013 році він переміг у конкурсі двійників, який проводить сім’я «короля рок-н-ролу». Автори ролика відтворили сцени з реальних виступів Елвіса Преслі в шоу і фільмах 1968 року.

Партнерами Fiat Brazil в цьому проекті були компанії Leo Burnett Brazil і Globo Group. Той факт, що Елвіс Преслі помер ще в 1977 році, їх абсолютно не бентежить. Отже, і нас з вами не має. До того ж реклама вийшла чудовою.