X

Ще один доступний автомобіль: Fiat показав несподівану новинку

Один из самых стильных европейских брендов готовит необычную новинку. Бюджетный пикап Fiat Strada уже даже показали на первом изображении

Європейські покупці не в курсі, але Fiat пропонує аж три пікапи. У всякому разі, це ті, про які ми знаємо точно. За великим рахунком, всі вони представлені на ринку Південної Америки. Один із них – Fiat Strada – готується змінити покоління.

Бюджетний Fiat Strada – найменший пікап бренду. З бездоріжжям ця модель не має нічого спільного і завжди базувалася виключно на легкових платформах, використовуючи в ролі донорів невеликі хетчбеки.

Чергова генерація дуже популярного в певних колах пікапа Фіат Страда не стане винятком. Новинку спорудять на базі Fiat Mobi (про який ви, найімовірніше, нічого не чули), але стилістично Strada 2021 нагадуватиме більші  позашляхові пікапи – Toro і Fullback.

Про це можна судити, поглянувши на перше офіційне зображення, яке поширив італійський автовиробник. Неважко помітити, що розміри автомобіля справді невеликі, але загалом профіль здається динамічним і досить збалансованим. Питання або, радше, інтерес викликає хіба що не надто великий вантажний відсік.

Читайте також:
Електричний Fiat 500 вперше помічено в серійному кузові

Це доволі незвично, коли нам доводиться мати справу з пікапом. Але корисний простір багажника принесли в жертву іншій практичній меті. Вперше у своїй понад 20-річній історії Fiat Strada отримає повноцінну пасажирську кабіну з чотирма дверима. Саме цю модифікацію показали на ескізі. Для більш хазяйновитих покупців у строю залишиться максимально утилітарний варіант з двома посадковими місцями, але містким багажником. Чекаємо новинку цього року! Тобто чекають у Південній Америці… Чи нам теж пощастить?

136