X

Ще один кросовер Chery відправили підкорювати Європу

DR Automobiles анонсировала продажи собственной версии китайского кроссовера Chery Tiggo 5х

Автомобілі італійської марки DR, що спеціалізується на “адаптації” моделей Chery і JAC до вимог європейців, доволі популярні в Італії, Франції та Болгарії. Саме високий попит стимулював DR Automobiles розширити модельну лінійку.

Незабаром до DR 3 (старий Chery Tiggo 3х), DR 4.0 (рестайлінговий Tiggo 5X) і DR F35 (старий Tiggo 7) приєднається ще одна модель. Нею стане DR 5.0 — перелицьована версія оновився в черговий раз Chery Tiggo 5x.

Від базової моделі новий кросовер DR відрізняється дизайном радіаторної решітки, переднього бампера і ходових вогнів зі здвоєними смугами. У салоні з відмінностей — кермове колесо з усіченим ободом, інша передня панель і “летючий” дисплей інформаційно-розважальної системи. Управління клімат-контролем, на жаль, не сенсорне, хоча у оригінального кросовера така “фішка” є.

На старті продажу DR 5.0 доступний з 1,5-літровим атмосферним двигуном потужністю 116 к.с. і з тим же мотором, але пристосованим для роботи на скрапеному газі. В цьому разі віддача агрегата менша на 2 к.с. Коробка — механічна, привод — передній. Надалі обіцяна модифікація з турбованим чотирициліндровим мотором робочим об’ємом ті ж 1,5 літра і віддачею 154 к. с. У пару йому передбачено варіатор.

Першим ринком DR 5.0 стане Італія. Там за автомобіль проситимуть від 23 900 доларів. У яких ще європейських країнах і коли можна буде придбати перелицьований Chery Tiggo 5х, не уточнюється.

Читайте також:
Chery тестує новий електромобіль з запасом ходу 400 км (фото)