X

Це не Land Cruiser: на живих фото показали найбільший позашляховик Toyota

На рынке новый пикап Tundra ожидается в четвертом квартале 2021 года

Повністю позбавлений камуфляжу пікап Toyota Tundra 2022 року потрапив в об’єктиви зарубіжних фотошпигунів. При цьому через відсутність камуфляжної плівки автомобіль можна детально роздивитися з усіх боків. Позашляховик набагато більший, ніж Тойота Ленд Крузер 300.

У новій Toyota Tundra 2022 кутастий кузов і велика решітка радіатора з хромованою окантовкою. По суті, вона займає всю передню частину. Яскравим “акцентом” в салоні став величезний прямокутний екран мультимедіа. Відразу під ним — низка ніш для зберігання різних дрібниць.

Технічно нова Тойота Тундра багато в чому повторюватиме новий LC 300. В основі пікапа лежить та сама платформа TNGA-F, в рух новинку приводитиме аналогічний Ленд Крузеру 3,5-літровий V6. Такий мотор здатний видавати 415 к.с. Найімовірніше, їм укомплектують не базову версію пікапа, а «заряджену» Tundra TRD Pro. Поява такої версії для пікапа в новинку. Вона буде відрізнятися зовні і отримає інші налаштування підвіски.

Старт продажу Tunda — четвертий квартал 2021 року. У США за автомобіль проситимуть від 36 тисяч доларів, за версію TRD Pro – від 50 тисяч.

Читайте також:
Toyota представила "розумну" Corolla за ціною Renault Logan