X

«ФАЛЬКОН-АВТО» покаже електромобіль Kia Soul EV під час виставки Plug-In Ukraine 2016

Бренд Kia и официальный дистрибьютор «ФАЛЬКОН-АВТО» приглашают всех, кто интересуется автомобилями и уже присматривается к электрокарам, посетить стенд Kia Soul EV на выставке Plug-In Ukraine, которая проходит с 10 по 12 июня в выставочном центре «КиевЭкспоПлаза» (Киев, Салютная 2б).

На стенді Kia, оформленому в еко-стилі, буде продемонстровано електромобіль Kia Soul EV, доставлений в Україну спеціально для вивчення потенційного попиту на модель без традиційного ДВЗ.

Окрім можливості докладно ознайомитись з автомобілем та отримати відповіді на запитання щодо його оснащення, гості експозиції Kia зможуть взяти участь у короткому тест-драйві, який відбудеться на території експо-центру 11 червня. Записатися на тест-драйв можна буде просто на стенді Kia Soul EV.

Нагадаємо, що перше публічне знайомство українських автомобілістів із електричною версією міського кросовера Soul відбулося під час одинадцятого «Столичного Автошоу», що відбулося у Києві 28-29 травня цього року.

 

Під капотом Kia Soul EV розміщено компактний та легкий електромотор, що видає 111 кінських сил, 285 Нм та забезпечує розгін до 100 кілометрів на годину за 11.2 секунди. Літій-іонна полімерна батарея,  розміщена під підлогою салону, має ємність 27 кіловат-годин. Порти для заряджання Kia Soul EV розміщено під зсувною панеллю в передній частині, яка замінює решітку радіатора. Додамо, що завдяки спеціальному індикатору на верхній частині панелі приладів статус процесу заряджання можна контролювати навіть перебуваючи поза автомобілем.

Салон Soul EV не надто відрізняється від інтер’єру звичайної версії, але значна частина оздоблювальних матеріалів виконана з вторинної сировини. На центральній консолі розміщено 8-дюймовий дисплей мультимедійної системи, тоді як дані тріп-комп’ютера виводяться на кольоровий монітор діагоналлю 3,5 дюйма.

.

Стенд Kia чекає Вас на виставці Plug-In Ukraine з 10 по 12 червня. Ще раз нагадуємо, що 11 червня Kia Soul EV буде доступний для тест-драйву на території «КиївЕкспоПлаза».