X

FAW виводить на ринок конкурента Volkswagen Passat

В Китае седан второго поколения оценили от 25 тысяч долларов

Китайська автомобілебудівна компанія FAW оголосила передпродаж седана Hongqi H5 нового покоління. Початкова вартість новинки — $25 425. Привернути увагу до моделі мають намір низкою пільг. Наприклад, при внесенні застави в розмірі $300 цінник седана зменшиться на $750. Заміна автомобіля тієї ж марки дасть змогу заощадити $1200. Також передбачена можливість повернення “без причини” протягом 7 днів.

Hongqi H5 першого покоління представили на Пекінському автосалоні 25 квітня 2018 року. Перші офіційні фото седана другого покоління з’явилися в березні цього року.

Екстер’єр автомобіля розроблений відповідно до нової фірмової стилістикою марки. У передній частині кузова увагу привертає масивна решітка радіатора з хромованими вертикальними ламелями і логотипом бренду по центру. По обидва боки від неї – вузькі фари і великі повітрозабірники. На кормі виділяється масивна Y-подібна оптика з широкою сполучною смугою. В бампері хромована вставка, що з’єднує віддалені хромом прямокутні патрубки вихлопної системи.

У переробленому салоні — вертикальний центральний дисплей і повноцінна цифрова панель приладів. Седану обіцяні панорамний дах з люком, дев’ять подушок безпеки, крісла з функцією масажу, автопаркувальник, камери кругового огляду і адаптивний круїз-контроль.

В основі Hongqi H5 другого покоління нова архітектура FAW. Тоді як його попередник використовував платформу Toyota Mazda6 третьої генерації. Габаритні розміри седана — 4988 х 1875 х 1470 мм. Колісна база — 2920 мм.

Седан Hongqi H5 другої генерації — перша модель марки, оснащена новою гібридною системою власної розробки. Вона складається з 1,5-літрового бензинового двигуна з турбонаддувом і електромотора. Сукупна віддача агрегатів 169 к.с. Також у моторній лінійці 1,5- і 2,0-літрові бензинові мотори потужністю 169 і 224 к.с. відповідно.

Читайте також:
Chery анонсувала новий спортивний седан — Arrizo 5 GT

Основними конкурентами новинки на ринку називають Ford Mondeo, Volkswagen Passat, Nissan Teana і Honda Accord.