X

Ferrari покаже 16 березня «щось особливе»

В 2023 году итальянская марка представит четыре новых модели

Ferrari опублікувала в Instagram суперкороткий відеотизер «чогось особливого», дебют якого заплановано на 16 березня. У ньому видно тільки кермо з карбоновими спицями, усіченим дном і сріблястою підрульовою пелюсткою. На ободі видно перфоровані вставки, а у центральній частині — логотип бренду.

Назви майбутнього дебютанта та технічних даних у відео немає. Вочевидь, наступного тижня Ferrari представить родстер Roma. Зокрема, на це натякає звуковий супровід. У відео чути звуки цвіркунів, щебетання птахів та шум вітру. Під час їзди це все це можна почути тільки у відкритому автомобілі.

У вересні 2022 фотошпигунам вдалося зняти сильно закамуфльований прототип, який дуже нагадував потенційний родстер Roma. Кузов та дах автомобіля були покриті товстим шаром камуфляжу, який заважав роздивития всі деталі.

За деякими даними,  родстер Ferrari Roma використовуватиме той же двигун Twin-Turbo V8, що і купе. Віддача агрегату — 612 к.с. та 761 Нм крутного моменту. З місця до 100 км/год автомобіль прискорюється за 3,4 секунди, до 200 км/год — за 9,3 секунди. Максимальна швидкість перевищує 320 км/год. Технічні та динамічні характеристики Ferrari Roma Spider можуть бути такими самими.

Про це ми дізнаємося вже за тиждень. Це буде перша із чотирьох прем’єр, запланованих Ferrari на 2023 рік. У модельній лінійці марки Roma Spider займе місце під Portofino M, а не замінить його як передбачалося раніше.

Читайте також:
Mansory прокачало Ferrari SF90 Spider до 1100 конячок