X

Fiat повністю розсекретив новий електромобіль 500 (фото)

Новый электрокар Fiat 500 2021 модельного года дебютировал в особой версии la Prima

Італійська марка представила електричний Fiat 500 нового покоління в кузові хетчбек. Поки що йдеться тільки про одну версію — топову комплектацію la Prima. Такі хетчбеки отримали скляний панорамний дах, три ексклюзивні кольори в кузовній палітрі і системи автономного керування другого рівня в стандартному оснащенні.

В основі новинки лежить повністю електрична платформа. Від попередника новинка відрізняється дизайном екстер’єру і переробленим салоном. Силова установка хетчбека охоплює електродвигун потужністю 120 к.с. і літій-іонну тягову батарею ємністю 42 кВтг. Запас ходу заявлено на рівні 320 км за циклом WLTP. Максимальна швидкість —150 км/год. Із місця до «міських» 50 км/год електрохетчбек розганяється за 3.1 секунди.

До топопової комплектації la Prima також входять світлодіодні фари, спойлер на кришці багажника, колісні диски діаметром 17 дюймів, оздоблення інтер’єру еко-шкірою та хромом. Такі хетчбеки Фіат 500 стандартно укомплектовані мультимедійною системою UConnect 5 із дисплеєм діагоналлю 10.25 дюйма, підтримкою Apple CarPlay і Android Auto. У списку систем безпеки і допомоги водієві — активний круїз-контроль, камери кругового огляду, асистент утримання в смузі руху і функція виявлення “сліпих” зон.

Прийом замовлень на новий Fiat 500 вже оголошено. Ціни стартують від 30.4 тис. євро.

Читайте також:
Fiat об'єднує дві популярні моделі в одну