X

Fiat представив оновлений пікап Strada

Пикап Fiat Strada сменил поколение и получил четырехдверную версию

Південноамериканський підрозділ компанії Fiat представив нове покоління пікапа Strada. Модель випускають із 1998 року, і за цей час вона пережила лише другий рестайлінг. Новинка стане першим у світі компактним пікапом, який отримав четверо дверей і п’ять посадкових місць. Пізніше на ринок вийде і дводверна версія пікапа.

Базова версія оновленого Strada досягає 4480 міліметрів у довжину, 1732 міліметра в ширину і 1608 міліметра у висоту. Довжина колісної бази становить 2737 міліметрів, а дорожній просвіт збільшено до 208 міліметрів. Вантажомісткість пікапа становить 650 кілограм поклажі. Рестайлінгова модель отримала збільшену решітку радіатора з логотипом “FIAT”, перероблений бампер із повітрозабірником у вигляді стільників, світлодіодні фари і видозмінені задні ліхтарі.

У салоні пікапа з’явилося новий кермо, обтягнуте шкірою і доповнене глянсовим чорним оздобленням, сучасна приладова панель з невеликим цифровим дисплеєм, мультимедійна система Uconnect з 7-дюймовим екраном і підтримкою Android Auto і Apple CarPlay. Оздоблення салону виконане з тканини.

Друге покоління Strada буде запропоновано з двома різними двигунами: 1,4-літровим з віддачею 88 к.с. і 123 Нм, і 1,3-літровим агрегатом потужністю 110 к.с. і 139 Нм крутильного моменту. Обидва мотори працюють з п’ятиступінчастою “механікою”. Пікап призначений для ринку Бразилії, де він і надійде в продаж у другій половині цього року. Вартість Fiat Strada стартує від 13 500 доларів.