X

Fiat випустив “дуже жовтий” хетчбек 500

Тираж специальной версии модели ограничат 200 экземплярами

На додачу до електричної модифікації Fiat 500e, що з’явилася два роки тому, марка випустила ще й спеціальне видання звичайного хетчбека з ДВЗ. Автомобіль отримав приставку Giallissima в назві, що в перекладі означає “Дуже жовта”. Назва нової версії максимально точно описує її. В екстер’єрі та інтер’єрі переважає характерний жовтий колір, з яким контрастують окремі чорні елементи. Зокрема в чорний пофарбовані корпуси бічних дзеркал заднього виду, декоративні вставки в передньому і задньому бамперах, окантовка скління і вихлоп.

Чорно-жовта колірна гамма застосована і в інтер’єрі. Жовтого кольору торпедо, на ньому — тачскрін мультимедіа і традиційна панель приладів. Сидіння-практичного темно-синього кольору, передні прикрашені вишивкою.

У рух Fiat 500 Giallissima приводить 1,2-літровий атмосферний двигун потужністю 69 к.с. Мотор працює в парі з автоматичною коробкою передач. Привод — передній.

“Особливий” Fiat 500 надійде в продаж 5 березня. Його вартість вже відома — 20 250 доларів. Тираж хетчбека становитиме 200 одиниць, а продавати його будуть виключно в Японії.

Читайте також:
Кросовери Fiat Tipo і 500X стали гібридами