X

Флагманський електрокар Hyundai Ioniq 6 попався на фото і відео

Новинка выйдет на рынок в 2022 году

У 2022 році на ринок вийде новий електричний седан Hyundai Ioniq 6, який є серійним продовженням концепту Prophecy, представленого в 2020-му. Новинці, яка займе місце флагмана в електричній лінійці бренду, обіцяно низку інноваційних рішень і передових функцій.

За даними виробника, товарний електромобіль відрізнятиметься від шоу-кара. Він збереже загальну концепцію виконання, але отримає власні риси як в екстер’єрі, так і в салоні. Це підтвердили і шпигунські фото, які об’єднали в невеликий відеоролик на YouTube-каналі Men’s Car MotorsJason. Серед особливостей автомобіля можна виділити додаткові екрани в кабіні.

Вони розташовані по обидва боки від приладової панелі (біля передніх стійок). На екрани в режимі реального часу транслюватиметься зображення з бічних камер заднього виду, які замінять собою традиційні дзеркала. Ця опція не є незвичайною, проте раніше застосовувалася тільки на Audi E-Tron і Lexus ES. Схоже рішення буде доступно в Genesis GV60. Також у кадр потрапила “плаваюча” центральна консоль. Оздоблення салону виконане з двоколірної перфорованої шкіри.

Відомо, що в оснащення нового Hyundai Ioniq 6 увійде цифрова приладова панель і мультимедійна система з широкоформатним екраном. Новинка побудована на платформі E-GMP. Автомобіль запропонують у двох модифікаціях — із одним і двома моторами. У першому варіанті потужність досягає 215 к. с., у другому — 308 к. с. Запас ходу — 480 км.

Читайте також:
Найпотужніший Hyundai Elantra готовий до прем'єри (фото і відео)