X

Ford Bronco обзавівся новою версією — її назвали на честь болота

Новинку оценили в 53 000 долларов

Сімейство відродженого позашляховика Ford Bronco, який дебютував у липні 2020 року, поповнилося новою версією. Вона отримала назву Everglades на честь тропічних боліт у Флориді (США) і призначена для суворого бездоріжжя.

Позашляховик вигідно вирізняється серед інших модифікацій Bronco. Він оснащений силовим бампером Ford Performance з лебідкою Warn і синтетичним тросом вантажопідйомністю 4500 кг, решіткою радіатора Carbonized Grey, квадратними колісними арками з масивними накладками і 17-дюймовими колесами Carbonized Grey, взутими в 35-дюймові шини Goodyear. На даху встановлено експедиційний багажник, а на крила нанесена унікальна графіка.

Щоб автомобіль міг їздити болотами і перетинати броди глибиною до 925 мм, на його днище встановили посилений захист. Також змінили розташування роздавальної коробки і вузлів трансмісії. До того ж в комплектацію включили амортизатори Bilstein. Оскільки потрапляння води і бруду в салон у настільки екстремальних поїздках неминуче, то в його оздобленні використовували легкомийний вініл, а підлогові килимки зробили з гуми.

Читайте також:
Погляньте на величезний Ford Bronco зі снігу (відео)

В оснащення кабіни увійшла мультимедійна система Ford SYNC з екраном у 12 дюймів, цифрова приладова панель, мультикермо і широкий список допомоги водієві. У рух Bronco Everglades приводить 2,3-літровий чотирициліндровий двигуном EcoBoost потужністю 300 к.с. і 440 Нм крутильного моменту. Він поєднується з 10-ступеневим “автоматом”. Передзамовлення на новинку відкриють у березні поточного року. Про старт виробництва поки що даних немає. Вартість позашляховика починається від 53 000 доларів.