X

Ford почав показувати найбільш довгоочікувану новинку

Новый внедорожник Ford Bronco 2021 модельного года спешит к покупателям, которые как следует заждались легендарную модель. А вы?

Позашляховик Ford Bronco завершив свою історію в 1996 році. Відтоді ентузіасти і шанувальники моделі з нетерпінням чекали продовження, якого так і не послідувало. Максимум, на який можна було розраховувати, – сріблястий концепт 2004 року, але він, як відомо, не втілився в серійну модель.

Це не завадило американській компанії підготувати прем’єру потенційно успішної новинки до 13 липня. Саме тоді ми дізнаємося всі подробиці, хоча і зараз знаємо не так вже й мало. Тепер з’явилася можливість поглянути на свіжі зображення.

Дивно, що в сучасному світі безпеки, електрики і несних кузовів залишається місце класичним рамним позашляховикам із потужними двигунами. Ба більше, це це справді актуальний тренд, а найкращі з таких SUV успішно маскуються під старі моделі. Новий позашляховик Форд Бронко 2021 в цьому плані піде відомою доріжкою, розміченою чіпкими покришками з агресивним протектором.

Незважаючи на використання в основі платформи пікапа Ford Ranger, зі своїм донором зовні новий Bronco не матиме нічого спільного. Квадратний силует, майже вертикальне вітрове скло, знімні панелі кузова і круглі фари (щоправда, зі світлодіодною оптикою) створюють відчуття міцного і надійного транспортного засобу.

Читайте також:
Новітній позашляховик Ford (одразу два) показали з висоти польоту

Наразі виробник показав лише тизери позашляховика Форд Бронко 2021 модельного року, але CarScoops вже підготував свої зображення, що базуються на численних шпигунських фото (в галереї нижче). Ми сильно здивуємося, якщо Новий Bronco в підсумку матиме інший вигляд.

Очікується, що покупці зможуть обирати між чотирициліндровим двигуном на 270 к.с. і V6 потужністю 325 к.с. Також на вибір запропонують 7-ступінчасту механічну і 10-ступінчасту автоматичну КПП.

Читайте також:
Що думають японці про російський УАЗ: тест-драйв
136