X

Ford почав пропонувати свої автомобілі безкоштовно

Новый автомобиль можно забрать сразу бесплатно. Таким образом Ford рассчитывает нарастить продажи и расширить клиентскую базу

Ford запустив у США унікальну програму з роздачі автомобілів. Її мета — збільшення продажу, причому не тільки пікапа F-150 2021 року, а й інших сучасних моделей.

Особливість програми в тому, що забрати безкоштовно новий Форд з салону можна просто зараз. При цьому до кінця 2020 року (і навіть трохи довше) нічого платити не потрібно. Перший платіж за авто спишуть через три місяці, тобто в 2021-му. Період, за який необхідно погасити всю суму повністю, обговорюється індивідуально

Мінімальний термін кредиту — 3 роки, максимальний — 5 років. Що швидше покупець погасить платіж, тим нижча процентна ставка. У першому випадку це 2,9%, у другому — 4,9%.

Варто відзначити, що це далеко не всі бонуси, які пропонує виробник. За умови повної оплати вартості автомобіля готівкою продавець пропонує знижку в розмірі 1500 доларів. Скориставшись спеціальною пропозицією з відстрочкою платежу, економія становитиме 1000 доларів.

Ще один плюс програми — вибір автомобіля. Ним може бути будь-яка модель виробника, проте акцент роблять саме на новий F-150, який традиційно є найпопулярнішим автомобілем у США.

Нагадаємо, що Ford F-150 2021 року виробник представив улітку. Вартість новинки починається з $28 940.

Читайте також:
Пікап Ford Ranger Raptor перетворився на справжнього "Звіра"