X

Ford назвав дату дебюту нового покоління пікапа Ranger

Поставки модели начнутся в 2023 году

Тизерна кампанія нового покоління Ford Ranger триває. Якщо минулого разу виробник показав закамуфльований прототип автомобіля і розкрив деякі його характеристики, то тепер він назвав дату дебюту і розповів, як розробляли зовнішність.

Презентувати пікап мають намір не в 2022 році, як говорили раніше, а 24 листопада цього року. Причому компанія одразу покаже глобальну версію моделі, яку пропонуватимуть на ринках 180 країн світу. На тизері засвітили передню частину Форд Рейнджер з С-подібною світлодіодною оптикою. Поряд із зображенням опубліковано коротке відео, в якому показано процес проєктування нової генерації автомобіля.

Ролик продемонстрував ескізи моделі, 3D-креслення і процес моделювання з глини. Під час розробки дизайнери опитали понад 5000 людей і спостерігали за сотнями власників пікапів у майстернях, щоб зрозуміти, що для них найважливіше. Саме на підставі отриманої інформації і було удосконалено Ranger. За словами головного конструктора, ця генерація буде повністю орієнтована на споживача. При цьому збереже видатні позашляхові здібності.

Відомо, що в основу пікапа ляже модернізована версія платформи T6, яка використовується в Bronco. У рух його приводитиме 2,3-літровий чотирициліндровий двигун EcoBoost або 2,7-літровий EcoBoost V6. Для флагманського Ranger Raptor запропонують 3,0-літровий EcoBoost V6. Також новинці обіцяна гібридна версія з віддачею до 360 к. с.

Читайте також:
Ford Kuga 2023 засвітив нову решітку радіатора та фари (фото)