X

Ford визначився з прем’єрою “зарядженого” пікапа Ranger Raptor

Новинка дебютирует 22 февраля 2022 года

Звичайний пікап Ford Ranger нового покоління дебютував восени 2021 року. Тепер прийшла черга його “зарядженої” версії — Ranger Raptor. Напередодні офіційної прем’єри, запланованої на 22 лютого, компанія опублікувала фото і відео серійного автомобіля, але все ще в камуфляжі.

За попередніми даними, “підігрітий” Ranger буде відрізнятися від базової моделі збільшеним дорожнім просвітом, захистом днища і ширшими передніми і задніми крилами. До числа відмінностей також увійдуть інші бампери та решітка радіатора.

Змін в інтер’єрі — мінімум. Тут очікується поява цифрової приладової панелі і сучасної системи мультимедіа з 12-дюймовим тачскріном. Керування клімат-контролем виведено на окрему панель. У списку систем допомоги водієві значаться адаптивний круїз-контроль, камери кругового огляду і функція розпізнавання дорожніх знаків.

Офіційної інформації про двигуни немає. За деякими даними, Ranger Raptor дістанеться той самий двигун, що і у позашляховика Ford Bronco Raptor. Це означає, що в рух пікап приводитиме бензиновий 3,0-літровий твін-турбо мотор, що видає 400 к.с. Пару йому складе десятиступенева автоматична коробка передач.

Поява звичайної версії Ford Ranger на окремих ринках очікується в 2022 році. До Європи новинка добереться не раніше 2023 року. А стосовно версії “для любителів бездоріжжя”, то терміни її появи ще не озвучені.

Читайте також:
Ford Bronco обзавівся новою версією — її назвали на честь болота