X

Ford підготував несподівану “маршрутку” для бездоріжжя

Новый особый Transit получит приставку Trail в названии

Модельний ряд мінівенів марки Ford регулярно поповнюють новими версіями. Наприклад, в сімействі Transit можна знайти варіант зі збільшеною швидкістю, особливим інтер’єром, нестандартною обробкою кузова і кращими експлуатаційними характеристиками. Тепер виробник має намір випустити на ринок версію Ford Transit Trail.

Так, фургон з такою назвою компанія презентувала минулого року, але він призначався для ринку Європи. Зараз Форд подав заявку на реєстрацію новинки в Управління з патентів і товарних знаків США. До тексту заявки було додано і знімки, де показано автомобіль з усіх боків. Судячи з них, американський Венгер повністю повторюватиме європейський.

Автомобіль отримає незграбну решітку радіатора з великим написом Ford, чорне облицювання нижньої частини кузова й темні 16-дюймові колісні диски. Також модель обладнають диференціалом підвищеного тертя, переробленою системою контролю тяги та системою повного приводу. Серед інших особливостей – підігрів вітрового скла, автоматичні фари і бічні дзеркала заднього виду з електроприводом.

Читайте також:
Як Ford випустив популярного конкурента іменитому Jeep

Про моторну гаму інформації немає. Європейську версію Transit Trail комплектують 2,0-літровим турбодизелем. Є ймовірність, що фургон отримає двигун V6 потужністю 275 к.с. і 355 Нм або 310 к.с. (542 Нм).