X

Ford представив гібридну версію пікапа Ranger: фото та характеристики

Сімейство пікапа Ford Ranger поповнилося новою гібридною версією. На ринок новинка, здатна проїхати на електротязі до 45 км, вийде на початку 2025 року.

Візуально електрифікований Ranger практично не відрізняється від бензинових та дизельних версій. У нього є зарядний порт на задньому крилі поруч із кришкою паливного бака та спеціальні 18-дюймові легкосплавні диски. Також на бічних решітках присутні написи PHEV.

Силова установка пікапа поєднує 2,3-літровий двигун EcoBoost з турбонаддувом і електромотор. Сумарна потужність не розкривається. Відомо, що вона перевершить віддачу 3,0-літрового турбодизеля V6. Батарея на 14,4 кВтг забезпечить запас ходу на електротязі до 45 км.

У компанії повідомили, що новий електрифікований пікап збереже буксирувальні, вантажопідйомні та позашляхові можливості аналога з ДВС. Він зможе тягти за собою причіп вагою до 3500 кг. Важливим доповненням обладнання є система Pro Power. Розетки знаходяться у багажнику та салоні. До них можна підключати різні електроприлади.

Читайте також:
Ford представив пікап для військових на базі Ranger (фото)

Ford Ranger PHEV пропонуватиметься на ринку Європи та Австралії, а ось до США він навряд чи дістанеться. Вартість пікапа поки не розголошується. Відомо, що гібридна версія буде дешевшою за Ranger Raptor.